• Elastiske Flate Blå Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Bli vitne til at flate elastiske blå skolisser uten knyting gjør dine sko om til slip-ons.

  Du vil virkelig nyte å knyte skolisser fra nå av - rett og slett fordi du vil med disse lissene slippe å gjøre noensinne igjen. Det må kun gjøres den ene gangen ved installeringsprosessen, når lissene skal tres igjennom skoenes lissehull for første gang. Du vil med disse flate elastiske blå skolissene raskt legge merke til et helt nytt toppnivå av komfort, sikkerhet, passform og stil. Med en strekkbarhet på hele 130% i kombinasjon med den strålende passformen, så vil du kunne oppleve den samme helt enestående komforten hver eneste gang du tar på deg skoene - med disse skolissene. 

  Lissene er klare på null komma niks.

  Du trodde kanskje at disse helt fantastiske og spesielle skolissene krevde en avansert og spesiell form for installering - men den gang ei! De flate elastiske blå skolissene uten knyting skal helt enkelt tres igjennom skoenes lissehull - akkurat som med normale skolisser. Det neste du må gjøre er helt enkelt bare å stramme dem til din egen perfekte passform, sette innpå den inkluderte klipsen før du til slutt trimmer av de overflødige lissene som blir til overs og... Voilà! - Så er du klar!

  Universal passform som går sammen med alle skotyper og alle føtter. 

  Er disse skolissene til deg? Til noen du er glad i? Eller kanskje til hele familien? Du kan i alle fall trygt kjøpe dem vel vitende om at lissene kommer i en universal størrelse som vil passe til alt av fottøy (bortsett fra høye støvler). Og du trenger så vidt å bøye deg ned for å ta skoene på deg, lissene har jo forvandlet dem til slip-ons. Bare skli føttene inn skoene og kom deg ut av døren på dagens eventyr. 

  Stilfullt look og herlig farge.

  Stoffet som disse skolissene uten knyting er laget fra, gir lissene en skinnende smooth blåfarge som er helt umulig å ikke legge merke til. Hvis du ønsker å nedtone denne effekten, da kan du kombinere lissene med et par sneakers som har en lignende blåfarge. Hvis du ønsker det motsatte, og heller fremheve denne effekten - da kan lissene f.eks. kombineres med et par hvite sneakers. Da vil du t.o.m. bli lagt merke til fra månen. Valget er ditt, og det finnes jo så utrolig mange farger og alternativer å velge mellom, så her kan du virkelig bruke din kreativitet ved å mikse og trikse slik du selv vil. 

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på.
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt!
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene.
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden.
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger.
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale