• Elastiske Flate Røde Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Røde flate elastiske skolisser uten knyting vil overgå dine forventninger.

  Det første du vil legge merke til når du får dine røde flate elastiske skolisser uten knyting, er hvor utrolig godt de ser ut. Og så fort du har tredd disse lissene innpå skoene og strammet dem inntil den perfekte passformen de gir deg - det er da du vil seriøst oppleve en komfort som vil overgå alle dine forventninger. Etter dette kan du bare nyte friheten av å aldri mer knyte eller løsne på skolisser noensinne igjen. Visste du at folk flest bruker opptil 1 hel måned av sitt liv på å knyte -og løsne på skolisser? Ikke deg. Ikke med disse lissene.

  Lissene har en holdbarhet som overgår mer enn to par med sko. 

  Det elastiske materiale disse skolissene har blitt laget fra, har et unikt flatt design som er lett rengjøre. For ikke å snakke om holdbarheten som er helt i sin egen klasse. Dette er nemlig skolisser med en såpass lang levetid at de vil være i stand til å bli med deg på ferden videre til minst 2 skopar. Vi tuller seriøst ikke, holdbarheten på våre skolisser her er faktisk så utrolig god at andre skolisser skammer seg. Og ettersom du fra ditt første skopar da allerede vil ha ferdige lisser med en egen skreddersydd stil og passform - så kan de samme holdbare lissene raskt og enkelt tres videre innpå minst 2 nye skopar senere inni fremtiden. Så her snakker vi holdbarhet fra øverste hylle.

  Med én universal størrelse som passer til alle sko bortsett fra høye støvler.

  Alle vil jo helst se bra ut - og når man får øye på en person, så er faktisk føtter/sko noe man først legger merke til. Lissene du ser på her, gjør sko om til slip-ons som vil se minst like bra ut (om ikke bedre) enn vanlige sko som knytes. Og det beste av alt, du trenger ikke å stresse med å lete etter en riktig størrelse og lengde (De har én universal størrelse som passer alt bortsett fra høye støvler). Dette er nemlig skolisser med en såpass fantastisk strekkbarhet at de er kompatible med absolutt alle skostørrelser et menneske kan ha.

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på. 
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt! 
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene. 
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden. 
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger. 
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale