• Elastiske Flate Mørkegrå Skolisser (uten knyting)

  64,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Flate elastiske skolisser uten knyting i mørkegrått forvandler alle sko til slip-ons.

  Hvorfor velger folk å gjøre skoene sine om til slip-ons? Fordi disse flate elastiske skolissene i mørkegrått er uten knyting. Dette betyr at man aldri noensinne mer behøver å knyte skolisser igjen - at man kan oppleve samme gode passform og strålende look, hver eneste dag. 

  Lettvint når én størrelse passer til alt.

  Så fort familie og venner ser hvor utrolig mye tid du sparer med skolissene uten knyting samt hvor stilige dine snearkers har blitt, så kan du være sikker på at de også vil være med på moroa. Og enten det gjelder barneføtter eller husets aller største føtter, så er størrelse null stress for våre flate elastiske skolisser uten knyting, én størrelse passer nemlig til alt og alle. Slik er det også med fargen; mørkegrå. Du vil også fort legge merke til den deilige komforten disse skolissene gir deg. Lissene trer man bare helt enkelt igjennom skoenes lissehull, deretter er det bare å knyte til din perfekte tette og gode passform, feste lissenes lås - før du helt til slutt trimmer av overflødige lisser. Hvis du gjør dette, da vil du ha sikret deg et par slip-ons som vil holde seg helt til dine sneakers er fullstendig utslitt og må takke av. Inntil den dagen kommer så vil du kunne nyte et par herlige slip-ons som både ser og føles godt på føttene - takket være disse skolissene.


  Flate elastiske skolisser i mørkegrått vil holde seg lengre enn det skoene vil.

  Holdbarhet blir prioritert svært høyt her hos oss. Enten det gjelder skolisser for pensko eller sportssko - FeetUnique lager høykvalitets skolisser og tilbehør til føttene dine - med en holdbarhet som overgår alle andre. Skolissene du ser på her, er b.la. ett av mange ypperlige eksempler på dette. Det solide materiale disse lissene er laget fra, har en holdbarhet som resulterer i at deres levetid garantert vil overgå selve skoene du har tredd dem innpå. Lissene vil heller ikke falme & heller ikke revne - Dette kan vi garantere.

  En subtil - men stilfull farge som går sammen med alt.

  Mørkgrå er en farge som kan brukes til både formelle og uformelle anledninger. Det er ikke en oppmerksomhetssyk farge, det er en kul farge - en farge for folk som vet hvem de er og som ikke har behov for å søke etter oppmerksomhet, den kommer bare av seg selv, helt naturlig, til rett tid og rett plass. Mørkegrå er også en farge som gjør en strålende jobb i å nedtone sterke og iøynefallende farger. Så gjør deg klar for et unikt look på føttene med lisser som vil passe til alle skotyper.

  6 gode grunner til å shoppe her hos FeetUnique:

  KUN TOPPKVALITETS LISSER - Sterke og sikre skolisser som man kan stole på.
  STORT UTVALG - Lær/skinn, uten-knyting, flate, ovalformede, tynne, lange, korte - Vi har alt!
  FORNØYDGARANTI - Vil tilbyr en 100% Fornøydgaranti. Hvis du ikke liker skolissene, da gir vi deg en rask og høflig refusjon - Du trenger heller ikke å returnere lissene.
  GRATIS FRAKT - Ingen minstebestilling - Alltid gratis frakt, over hele verden.
  100% TRYGG BETALING - SSL-krypteringsbeskyttelse. En sikker nettside og butikk med 100% trygge transaksjonsbetalinger.
  STRÅLENDE KUNDESERVICE - Raske og effektive svar + Glimrende problemsløsninger > Fornøyde kunder er vår høyeste prioritering. 

  Skriv omtale