• Innleggsåler for komfort med høyhælte sko!

  69,95 kr
  Size
  par par par
  • Kvalitetssjekket sokker for holdbarhet og fabrikkfeil

  Drømmer du fortsatt om de høye støvlettene du har tittet på hver dag til og fra jobben? Gå tilbake og kjøp dem i dag. Fordi vet du hva, her hos oss har vi innovative og rimelige innleggssåler med et diskret look som vil fjerne alt av ubehag og smerter som kan forekomme ved bruk av høyhælte sko - ekstremt høyhælte sko inkludert. Det rette paret med innleggssåler kan transformere ethvert skopar om til et skikkelig komfortabelt fottøy. "Hvordan er det mulig?", spør du kanskje? Vel, fordi moderne teknologier innen fottøy og innleggssåler er faktisk i stand til eliminere alt av fotsmerter helt fullstendig ut.

  Høyeste komfort for høyhælte sko

  2GO er et førsteklasses merke fra Danmark som spesialiserer seg på innleggssåler og produkter til vedlikehold av sko. Gelly Feet-innleggssåler er et av våre mest populære produkter. Kommer med en støtdemping fra aller øverste hylle, og dette vil forfoten din raskt legge merke til. Disse innleggssålene er designet hovedsakelig for høyhælte sko, men de kan også brukes inni alle slags sko - og kan fint byttes mellom ulike skopar. De er vaskbare, komfortable, og svært effektive mot smerter i området ved tåballen. Hvis du lurer på hvor på foten tåballen er, så er dette området rett bak tærne - og dette punktet er et av de mest følsomme på hele foten. Gelly Feet er innleggssåler som kan faktisk forhindre at smerter og problemer oppstår på denne delen av foten i det hele tatt.

  Hvis våre Super Cushions-innleggsåler passer dine høyhælte sko, og ikke er særlig synlige fra utsiden - da er nok Super Cushions et bedre alternativ en Gelly Feet her ettersom Gelly Feet er enda slankere og diskret i sin profil. Gelly Feet du ser på nå er dog et bedre valg for deg hvis det eneste området du har smerte og ubehag er i området ved tåballen. Så og si helt usynlige - t.o.m i høyhælte sko uten hælkanten. Gelly Feet er også gjennomsiktige innleggssåler.

  En stor andel av kvinner vil kunne si at de har opplevd flere ganger at hælen sklir ut av skoen når de er ute å går - så hvis dette er et problem, da vil kombinasjonen av våre innleggssåler; Gelly Feet og Heel Grip, være midt i blinken for deg. 

  Gelly Feet er løsningen på smerter og ubehag i området ved tåballen - for godt. Vi har mange fornøyde kunder som vil stille seg bak den kommentaren. Det samme vil de si om at disse innleggssålene er de mykeste på hele markedet - med best støtsdemping for høyhælte sko. De fungerer rett og slett som puter for hælene dine. Materialet er mykt og ergonomisk formet for å kunne ta det vonde trykket bort fra der du trenger det.

  Innleggssålene er laget fra silikongel; fast, men allikevel fleksibelt og konturert materiale som fordeler seg jevnt utover foten. Fotbuen støttes opp forsiktig og gir en ekstra stabilitet som virkelig trengs. Innleggssålene minimerer stress og tretthet ved å absorbere gjentatte støt forfoten mottar for hvert seg. Gelly Feet vil sannsynligvis også holde seg lenger enn alle dine høyhælte sko og bli med deg over til ditt nye skopar - gang på gang. Silikon beholder formen sin permanent.

  Gelly Feet er ikke designet for noen spesifikk aktivitet. Du kan bruke dem når du vil, til hva du vil - så lenge du vil. Kommer i en diskret, effektiv, universiell størrelse som definitivt vil hjelpe kvinner av alle slags høyhælte skostørrelser til å unngå vanlig smerte og ubehag som kommer fra nettopp det.

  Skriv omtale