• 150+ solgt

  Blå, krøllete skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Gjør alle sko om til slip-ons

  Blå, spiralformede skolisser

  Det er kan hende blå, spiralformede skolisser, men disse elastiske skolissene som ikke skal knytes vil gjøre deg alt annet enn blå i fjeset. Derimot vil de sørge for at du tramper takten med foten, for disse skolissene er heftige.

  Du kan føle dem når du lukker øynene. Den smidige måten du smetter føttene ned i skoene på, og så sitter de perfekt. De tar seg også godt ut på skoene dine. Det kan hende at den populære sangen til Robert Cray fra 1983, "Bad Influence", vil spille når du vandrer nedover gaten, i parken, eller hvor du nå enn er på vei etter at du har smettet på deg skoene dine.

  De er kan hende i retro-stil, men de vil være nye på skolen din og folk vil legge merke til dem. Det kan hende du vandrer av sted, og så oppdager du at selv om det er fullt av folk så er det helt stille. Det er fordi alle sjekker ut skolissene dine. De kan rett og slett ikke ta øynene vekk.

  Så kan du snurre rundt og peke i taket som en legende, og applausen vil lage gjenlyd. Det er ikke på grunn av dine blå, spiralformede skolisser – det er du som rocker dem – men de hjalp til.

  Lytt til mengden! De elsker deg.

  Enten de er på hvite sko, blå sko eller på sko i en hvilken som helst annen farge, så trenger du aldri mer å knyte skoene dine. Du vil heller ikke savne det.

  Skriv omtale