• 180+ solgt

  Ekstra brede, blå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Ekstra Brede Blåe Skolisser Som Gjør Deg Ekstra Kul

  Ekstra brede blåe skolisser tar en klassisk farge og skaper seg selv om til et tilbehør som føttene dine bare vil elske.  

  Selv om dine sneakers bare har et lite snev av en blåfarge på seg, så vil disse lissene forsterke og forbedre denne blåfargen. Disse lissene gjør det samme på skoene, som rallystriper gjør på rallybilen.

  Blått er ikke rått sammen med alt. Det går ikke alltid så godt sammen med gull, heller er ikke mange store fans av blått sammen med grønt. Men hvis du er smart, så kan du kombinere disse lissene med absolutt alle farger. Og vi vet allerede at du er smart, basert på at du faktisk er her på FeetUnique sin nettside.

  Når du åpnet garderobedøra i dag og kikket på skoene dine, hva følte du da? Det var litt vindstille, ikke sant? Som om du var på et åpent hav, uten vind i seilene? Vær sikker på at disse ekstra brede blåe skolissene vil virke som et friskt pust i seilene (og med seilene, så mener vi selvsagt - skoene).

  Så hvor går ferden din?

  Med ekstra brede blåe skolisser så venter det nemlig mange nye opplevelser over horisonten. Og som alle vet, den beste horisonten er blå.   

  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-Blue
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert