• 1770+ solgt

  Runde, marineblå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, marineblå skolisser fanger oppmerksomheten

  Du er offisielt invitert til å sette seil ved å bruke disse runde, marineblå skolissene. En flott farge presentert i form av holdbare lisser som er ideelle for boots. Dersom du tror at disse skolissene bare er for boots risikerer du å bli kastet over bord på kapteinens ordre. Hun er veldig seriøs når det kommer til skolisser.

  Det må være derfor hun aldri forlater huset uten at skoene er ordentlig knyttet. Det er bokstavelig talt et fargebonansa. Det får foten din til å se kjølig og kul ut. Det er beroligende å se på den marineblå fargen, i alle fall i henhold til alle berømte interiørarkitekter. Spør en av dem. De vil fortelle deg det.

  Hvorfor er marineblått så respektert? Vi tror det er fordi fargen byr på mystiske dybder. Du kunne male nåløyet marineblått og fortape deg i det i timevis. Det er en sterk og kraftig farge. Den er også forførende og lokkende, som den sjeldne orkideen som finnes i Tasmania. Det tok meg lang tid å finne den på google.

  Tillatt oss å invitere deg på nytt; få skoene dine til å sette seil. Snør dem med disse runde, marineblå skolissene og du tar tidevannet med deg uansett  hvor du går.

  Det eneste spørsmålet er om du vil ta med deg flo eller fjære? Verden ønsker, nei, må, få vite det.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-NavyBlue
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert