• 140+ solgt

  Elastiske, lock, blå skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Blåe Elastiske Lock Skolisser Så Vinner Du Mer Tid

  Blåe elastiske lock skolisser vil gjøre underverker for deg i hverdagen. Hvordan? Fordi, hvor mange ganger er du et par sekunder for sent ute til noe i løpet av dagen?

  Men slapp av, med disse skolissene så er det slutt på dette. Aldri mer for sent ut til bussen, trafikklyset, skolen, jobben osv.

  Dessuten, det er jo det 21.århundre. Vi lever jo i en nyere tid, hvem bøyer seg ned og holder på i en hel evighet med å knyte skolisser nå til dags? Vi har det altfor travelt i dag til det. Mye å gjøre og mye å se. Vi tviler virkelig på at du har tid til å bruke hele dagen på å knyte skolissene, og hvem har jo egentlig det?

  Vet du hva som har den samme fargen som disse skolissene har? Den herlige blåe himmelen. Så det passer jo bra, fordi disse lissene vil nemlig ta deg til topps, opp i blant skyene. Faktisk så oser disse fremtidsaktige lissene av så mye fart og muligheter at de blir vel å se i din fremtid også, eller?

  Lissene er stappfulle av høykvalitets egenskaper samt materialer som ikke bare transformerer dine vanlige sneakers om til sikre SlipOns med en tett og god passform - disse skolissene tilbyr nemlig også et spesielt OldSchool look som rett og slett vil kunne starte en ny Throwback -motetrend.

  Kort forklart, disse blåe elastiske lock skolissene er klare for å ta deg med på kjempekule opplevelser - og med disse lissene vil også du se kjempekul ut.
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-E-Blue
  Bredde: 3 mm