• 80+ solgt

  Refleks, lock, blå skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Reflekterende Lock Blåe Skolisser Så Har Du Virkelig Nådd Toppen

  Reflekterende lock blåe skolisser tilføyer synlighet og elastisitet til disse perfekte skolissene for løpere, dette er lisser du bare må ha tredd på dine sneakers. Og aldri i livet om du vil gå tilbake til vanlige gammeldagse skolisser etter du har prøvd disse lissene.

  Det er jo fryktelig kjedelig å måtte stadig bøye seg i treningstudioet for å justere skolissene midt under settet. Eller å måtte stoppe opp midt under løpeturen for å knyte skolissene og dermed gå glipp av kanskje en ny personlig rekord. Disse lissene har et genialt klikk-og-dra lukkesystem som vil gjøre treningen, dagen og livet ditt veldig mye enklere. 

  En annen ting som er så utrolig fantastisk med disse lissene er at de vil forvandle dine sneakers om til SlipOns. Dette vil snu hverdagen og livet ditt opp ned - på en god måte. Mange dører vil åpnes. Da er du klar til få skoene fort på deg og være førstemann til mølla - samt prisen som venter på deg der.

  Disse skolissene vil også holde deg trygg og synlig i trafikken etter mørkets frembrudd - takket være de reflekterende stripene som disse skolissene er utstyrt med. Så da vil du ha muligheten til å trene både natt og dag om du ønsker det. 

  Har du disse lissene, så er det liten vits å kjøpe seg en bil - levetiden på disse skolissene vil nemlig vare lenger enn på noen biler. I tillegg vil du også kunne gå fortere enn det en bil klarer å kjøre, men for sikkerhets skyld - hold deg på fortauet. Verden trenger deg og lissene dine i en tipp-topp stand. 

  Få opp forventningene dine, fordi med reflekterende lock blåe skolisser så har du virkelig nådd toppen. Så skaffer du deg et par av disse, så er det bare å begynne å forvente bedre av alt. Hver dag. Det er såpass fantastiske skolisser vi snakker om her. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-Blue
  Bredde: 3 mm