• 40+ solgt

  Superbrede, blå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

  Superbrede Blåe Skolisser Fornyer Dine Sneakers

  Er du klar for å ha de mest blåe og råe sneakers i byen, for det vil du nemlig få med disse superbrede blåe skolissene. De har den samme fargen som dybden på havets bunn som virker uendelig. Og nettopp "uendelig", er også det ordet som beskriver den spennende reisen som disse lissene vil ta deg med på.

  Er du klar for den uendelige reisen? Og da mener vi ikke filmen.

  Det er ikke mye som slår den deilige følelsen av å ha skolisser som matcher alt man har i garderoben, i tillegg til å sørge for en masse komplimenter.

  Blåfargen som disse stilfulle lissene har, er fra absolutt øverste hylle. Lisser som disse vil til og med fornye de aller eldste sneakers til å se helt nye ut. Med disse fantastiske superbrede blåe skolissene tredd på dine sneakers så vil du føle deg så bra at du kan løpe et fullt maraton, eller og faktisk droppe jobben en hel uke bare for å 'chille' som en sjef på sofaen - men også da uten å ta av deg det episke du har på beina, selvsagt.

  Det sies at ingenting er perfekt. OK, så hvis ingenting er perfekt - da er disse superbrede blåe skolissene nettopp 'ingenting'.

  Og med perfekte skolisser så trenger man absolutt ikke å bekymre seg over noe verdens ting om hva slags reise disse råkule lissene vil ta deg med på. Antrekket vil alltid levere uansett fra øverste hylle på grunn av man da finner det aller beste grunnlaget i bunnen, på føttene, oppå skoene - og ja, disse lissene er også bare et par trykk unna.

  Så, er du klar for fornyelse av dine sneakers og etterpå ut på en uendelig reise?

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-Blue
  Bredde: 16 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet