• 90+ solgt

  Superbrede, marineblå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Maksimal synbarhet
  • Få en unik stil

  Superbrede Marineblåe Skolisser Tar Sneakers Til Nye Høyder

  Trer du på deg denne midnattsfargen med disse superbrede marineblåe skolissene i dine sneakers, da må du bare være klar over at du vil bli kveldens mest flotte person.

  Hvordan kan vi med sikkerhet si dette? Min venn, se på disse flotte skolissene som er nesten bare ett klikk unna av å være bare dine. Disse lissene vil gjøre dette for deg, hver eneste gang - garantert.

  Marineblått er et bra valg for deg som liker mørke farger ettersom denne fargen slekter på svartfargen, men den er littegrann mer iøynefallende. Marineblått er ikke en farge som skriker desperat etter oppmerksomhet, fordi fargen vet selv hvor flott den er - uten å følge strømmen og gjøre det samme som alle andre. Så, ja - med disse superbrede marineblåe skolissene så blir du kveldens mest flotte person.

  Du har uten tvil en smart person med god stil siden du akkurat nå befinner deg på denne internettsiden. Dette vet vi basert på at du faktisk nå ser på én av de mest spennende og stilfulle lissene på markedet. Dette forteller oss at du planlegger en veldig god og interessant kombinasjon av farger med dine sneakers. Vi har god tro på at hva du kommer til å koke sammen en episk kombinasjon med disse lissene.

  Det er ingen grenser for hva du kan gjøre med disse superbrede marineblåe skolissene. OK, bortsett fra oppfinne en tidsmaskin og reise tilbake i tiden - siden dette i teorien er helt umulig. Så nei, bortsett fra dette...

  Eller, faktisk... Med disse fantastiske og grenseløse lissene så kan vel faktisk reise tilbake i tid også! Så glem hva vi sa, fordi du kan nemlig gjøre alt - bare du ikke glemmer å skaffe deg et par av disse enestående skolissene.  

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-NavyBlue
  Bredde: 16 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet