• 4260+ solgt

  Runde, svarte skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, svarte skolisser passer til alt

  Slår du sammen klasse og eventyr vil resultatet være svarte skolisser. Skapt for boots, men laget slik at enhver sko uler mot nattemørket slik ulven uler mot måneden.

  De er det du har på deg når du er i en privat og stilig skihytte der du jobber mot en investeringsmulighet. Du kan også snøre dem før du vasser gjennom den dype snøen fordi en bjørn stjal utstyret ditt noen kilometer lengre bak.

  Klassiske? Sjekk. Brukes ute? Å ja.

  Det er nemlig dette den svarte fargen oppnår. Alle omstendigheter kan rope på svart. Dersom du er invitert i et bryllup, er svart et trygt valg. Det samme gjelder for begravelser. Første skoledag eller den siste før sommerferien? En gallakveld med smoking eller en grillfest på stranden?

  Uansett hvor du og dine sko skal møte opp, vil svarte, runde skolisser gjøre susen.

  Uansett hvilken farge skoene dine har vil svart passe, og det er ikke noe vi kan si om noen annen farge. Glem hvitt på hvitt – disse skolissene vil passe til skoene dine som svart på blekksprutfarget paella.

  Å si at svart er et trygt valg vil være det samme som å dempe dens verdi. I stedet for skal vi si at det er et smart valg, fordi de vil få skoene dine til å se fantastiske ut.


  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-Black
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert