• 710+ solgt

  Runde, svarte og mørkebrune skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, svarte og mørkebrune skolisser viser dine ekte striper

  Runde, svarte og mørkebrune skolisser er laget for boots, men passer til alle typer sko. De kan hjelpe deg med å finne ditt indre dyr eller matche ditt utadvendte raffinement, avhengig av fottøyet du beærer dem med.

  To farger tredd gjennom hverandre fra snørehull til snørehull. De skaper et stripet mønster verdig en dyr, antikk vase, men laget av et materiale som er sterkere enn tauene som brukes til å heise seil. De er absolutt fortryllende mot hvitt og de smelter inn som en bjørn som sniker seg inn på byttet sitt når du snører dem på sko i lignende farge.

  En leopard kan ikke endre flekkene sine, men du er et menneske. Du kan endre det du ønsker å endre, og skifte fra dine gamle lisser til disse fantastiske med striper. Leoparder bruker heller ikke sko, bortsett fra i noen av mine mer livaktige mareritt. Det som er enda mer skremmende er at leopardene i marerittene mine ikke bruker skolisser fra FeetUnique, bare de dårlige lissene som kom med skoene. Du er velkommen til å få frysninger.

  Våre runde, svarte og mørkebrune skolisser vil få deg til å føle at du har funnet dem opp helt selv. Hver øyeblikk du har dem snørt på, vil du gå i din egen drømmeverden. Garantert.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-BlackDarkBrown
  OEKO-TEX® sertifisert
  Bredde: 4 mm
  Kan strekkes 16 %
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Brukes ofte til boots