• 2780+ solgt

  Runde, mørkebrune skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, mørkebrune skolisser låser opp det uvirkelige

  Våre runde, mørkebrune skolisser er det tømmerhuggere får når de ønsker noe til skoene sine som kan stå imot elementene.

  Men så, og det kom også som en overraskelse på oss, tok disse tømmerhuggerne kontakt med oss og fortalte at de var helt slått ut av fargens anvendelighet. "Jeg kjøpte noen kortere lengder for penskoene mine, og fikk mange komplimenter da jeg deltok på vinsmakingen. Takk for et fantastisk tillegg til garderoben min." Kult, ikke sant?

  Er et direkte utsagn fra en ekte tømmerhugger den beste måten å vise anvendeligheten til denne typen skolisser i denne fargen? Hva med den eldre, aristokratiske damen som bruker pengene sine på å kjøpe et par av disse da de matcher pelskåpen hennes? Eller den blivende rappestjernen som bruker den brune fargen til å skape en kontrast til sine hvite sko – et stilvalg som ga ham en platekontrakt?

  Runde, mørkebrune skolisser fikser alt. Det er en klassisk farge som kan brukes uansett anledning. Enten du skal gå fra Cape Horn til Venezuela eller gjøre noe helt annet – disse skolissene passer til alle livsstiler og alle moteretninger.

  Disse skolissene kommer i alle de lengdene du ønsker deg. Mulighetene som åpner seg når du knyter skoene dine er uendelige.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-DarkBrown
  OEKO-TEX® sertifisert
  Bredde: 4 mm
  Kan strekkes 16 %
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Brukes ofte til boots