• 1040+ solgt

  Runde, blå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, blå skolisser

  Ideelle til boots, men flotte for alle typer sko. Runde, blå skolisser vil få deg til å stoppe når du ser noen som titter opp på himmelen, klarne strupen og si at himmelen befinner seg på føttene dine.

  Det stemmer, med disse skolissene vil du gå på luft og alle på denne runde, blå kulen vi kaller jorden vil stoppe og stirre. 

  Når det kommer til sko, ønsker du ikke å ødelegge det hele – du ønsker å gjøre det blått. Verdens mest omgjengelige farge skaper verdens mest omgjengelige person. Og omgjengeligheten ligger i kulheten.

  Men blått er kult på flere måter enn bare én.

  Kul stil? Selvfølgelig. Bare spør de prisvinnende berømthetene på Oscar-utdelingen i 2017. Blå kjoler og dresser tok over den røde løperen den kvelden,

  Kjølig temperatur? Å ja, dersom du dykker ned i noe som har farge som disse skolissene er det ikke et spørsmål om det er forfriskende eller ikke. Det vil garantert registreres som minst 11 på NASAS skala for forfriskende fra 1-10.

  Når det kommer til å forfriske et par boots, vil disse ta dem til neste nivå hver eneste gang. Selv om de allerede har 10 ut av 10.

  Vi sier ikke at blått er den ultimate fargen, men vi lurer på hvorfor vi ikke ser ordet "kongelig" foran noen av de andre.


  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-Blue
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert