• 420+ solgt

  Runde, lilla skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, lilla skolisser er for de unike

  En farge som er mer behagelig for øynene enn rødt, men mer unik en blått, runde, lilla skolisser gir støvler og andre typer sko et personlig utseende. Dette er en farge som ble brukt av de kongelige da årene våre ikke hadde mer enn tre tall, som år 500 e.kr. Det er fremdeles et noe uvanlig stilvalg. Hvilke andre farger kan hevde det?

  Hvorfor er ikke lilla en av fargene i regnbuen? Fordi den ikke er en farge i det synlige spektrumet. Det er en kombinasjon av blått og rødt, den er ikke en gang en del av det folk tenker på når du ber dem om å forestille seg alle farger. Fiolett er en sau og går med resten av flokken, mens lilla gjør ting på egenhånd – får skoene dine til å se kule ut.

  Alle vet at lilla passer til gult. Lille skolisser vil virkelig skille seg ut på gule sko. Det er det liten tvil om. Men ikke glem at lilla er svært anvendelig. 

  Hvorfor ikke matche den med alle farger? Lilla passer godt til hvitt, og lilla og svart er en perfekt match.

  Fra avstand ser fjelltoppene lilla ut. Det er et utrolig syn, men hvorfor nyte det på avstand? Disse lissene inviterer den lilla fargen til å bli meg deg hvor enn du går.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-Purple
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert