• 1640+ solgt

  Runde, lysebrune skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, lysebrune skolisser gir skoluksus

  Den lysebrune fargen befinner seg ikke i skyggen. Runde, lysebrune skolisser er flotte til boots ... og sko ... og til de fleste typer fottøy. Det er klassisk og vintage i møte med en moderne stil. Det er fargen på lærinteriøret i bilen som henter deg og tar deg med til ditt private fly, som også har lær i denne fargen.

  Dersom du matcher disse skolissene med en lysebrun dress eller kjole, er du antagelig det modigste individet på denne jord.

  Minner disse skolissene deg om en ørken? Det virker fornuftig, da ingen skygge noensinne har falt på disse skolissene. Minner de deg om sand? Dersom du ikke lever på stranden enda, vil du gjøre det med disse. Hver gang du knyter skolissene vil du føle den varme brisen fra en fjerntliggende strand.

  Du får runde, lysebrune skolisser fordi de forstår deg. De får stilen og følelsen du er ute etter. De er like fornuftige når du må hoppe over kvikksand i Amazonas, er på møte i klubben der bare medlemmer har tilgang eller befinner deg i en av de historiske bygningene på Harvard.

  Poenget er at du kan føle deg komplett uten disse lissene, men uten dem vil du ikke være det fra topp til tå.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-LightBrown
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert