• 360+ solgt

  Ekstra brede, røde skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Med Ekstra Brede Røde Skolisser Så Kan Du Være Stolt Av Dine Sneakers

  Rødt er langt i fra dødt, og gitt om det blir liv når du trer på deg ekstra brede røde skolisser på dine sneakers. Noe du vil legge merke til for hvert eneste steg du tar. 

  For å si det sånn; Fest blir best når du entrer døra med ekstra brede røde skolisser som er fulle av liv.

  Ingen farge er som rødfargen. Denne fargen er sterk på alle områder. Rød er jo fargen på kjærligheten, lidenskapen og blodet. Rødt er livets farge, og med ekstra brede røde skolisser så vil det også bli ekstra liv i hverdagen din for hvert eneste steg du tar med disse lissene. Fra første steg du tar med lissene, frem til du må ta dem av igjen for å sette dem på dine nye sko - fordi disse skolissene, lever nemlig lengre enn skoene dine.

  Dermed får du altså slitesterke lisser som fortsatt er sulten på mer liv, selv etter at du må bytte ut dine gamle slitte sko. Disse ekstra brede røde skolissene vil føles ut som om de er en del av føttene dine, og det vil føles rett.

  Men vi må advare deg også, disse lissene her - er ikke for alle. Er du ikke klar for rampelyset, er du ikke klar for liv eller for å være festens midtpunkt. Da bør du kanskje heller skaffe deg et annet par.

  Våre ekstra brede røde skolisser er laget ekstra sterke, og ekstra lyse. Så med disse lissene så vil det ikke være noe tvil om hvilke sko som er dine. Du vil garantert merke forskjellen, men enda bedre - det vil alle de andre også.

  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-Red
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert