• 920+ solgt

  Ekstra brede. svarte skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Morgendagen Blir Bedre Med Ekstra Brede Svarte Skolisser

  Sneakers har tatt et steg inn i morgendagen med ekstra brede svarte skolisser. Dette er sjefen av tilbehør til føttene som får andre sko til å virke som noe gammelt rusk. Og hvem vil vel ha på seg gammelt rusk på føttene? Det kan vel neppe være komfortabelt eller fint. Det høres også ikke særlig moderne ut.

  Her hos FeetUnique så kan vi alt om høykvalitets skolisser. Du vil ikke bare få komfort her, du vil også få en stil fra morgendagen og fremtiden. 

  Du kan regne med at sånn typisk fremtid-elektronisk dansemusikk og lyder vil begynne å spille når du trer på deg disse skolissene, og denne musikken kommer til å følge deg overalt. Men uansett hva du driver på med -eller planlegger, så vil disse skolissene levere varene.

  Du får ikke en mer solid farge på skolisser enn svartfargen. Det hele startet med svarte skolisser, de er grunnleggeren til fargene vi finner på skolisser i dag. Jeg er sikker på at du har hatt minst ett par med svarte skolisser på skolissene dine i løpet av livet? (Bare si, ja)

  De ekstra brede svarte skolissene minner om setebeltet i bilen på en måte, så det er bare å få lissene på deg og gjør deg klar for en rå tur.

  Uansett hvilken type tur du skal på, ikke glem å skaff deg disse skolissene først.

  For hva slags fremtid vil morgendagen bringe uten et slikt råkult par med skolisser som disse? Helt sikkert en bra dag, men den vil bli enda bedre med ekstra brede svarte skolisser!


  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-Black
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert