• 170+ solgt

  Ekstra brede mørkebrune skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Ekstra Brede Mørkebrune Skolisser Skaper Ekstraordinær Allsidighet

  Med ekstra brede mørkebrune skolisser tredd godt inn på dine sneakers, så setter du dermed en trend i toppklassen. Fordi slikt tilbehør til føttene som disse lissene, de skriker ikke høyt om hva de er -og ikke er. Istedenfor så oser disse lissene av visdommen og stilen som eieren besetter.

  Disse skolissene gir blaffen i hvor du tar dem med deg, de tilpasser seg ethvert miljø.

  "Leve i nuet", dette er hva disse skolissene har bitt designet for. Det spiller også ingen rolle hvor du er, fordi disse lissene holder deg komfortabel uansett hvor du er. Og forresten, hvis du er ute og labber på en musikkfestival med disse skolissene - så kommer folk til å rydde vei for deg ettersom de vil tro du er en del av bandet.

  Mørebrunt er en farge som lar seg kombinere med en rekke farger, som f.eks. gull, rose, mint og turkis. Det er kule farger, ikke sant? For å si det sånn, hvis du hadde brukte disse skolissene til nattklubben - da hadde de servert deg gratis drinker, bare for å være sikre på at du hadde blitt hos dem resten av natten. Og hvis du hadde brukt disse lissene til jobbintervjuet, da hadde du fått jobben med engang.

  Så om du slapper av og labber rundt hjemme, eller er er ute og erobrer verden - så vil ekstra brede mørkebrune skolisser sørge for at uansett hvor du går, så vil du se fantastisk ut mens du går der. 

  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-DarkBrown
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert