330+ solgt

Ekstra brede, marineblå skolisser

39,96 kr
Lengde (cm)
Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

Ekstra Brede Marineblåe Skolisser Passer Til Alt 

Ekstra brede marineblåe skolisser vil fornye dine sneakers. Disse lissene oser av et utseende som både er sofistikert samt lekende. Som om James Bond har hatt seg et par for mange ristet, men ikke rørte martinier.

Disse skolissene har liksom en slags mystisk tiltrekningskraft over seg. Folk må bare kikke på dem, men late som om de ikke gjorde. Men du fikk med deg at lissene trollbandt dem et par sekunder, og det var en god følelse.

Når folk ser på kombinasjonen av marineblåe lisser sammen med andre mørke farger, så vil det være som å kikke på havet og fundere på hva som egentlig befinner seg der nede på havets bunn - akkurat som de også vil gjøre det samme med mystiske deg, og skolissene dine. Hva mer ligger under overflaten?

På mer lysere sko, så vil marineblåe lisser nøytrialisere de andre fargene og holde dem under kontroll. Kan f.eks. dybden av marineblått stå i kontrast med oransje? Så absolutt, og det vil se råkult ut også.

Marineblått er i likhet med svart, en kjent basisfarge. Det betyr at du uten problemer kan bruke disse skolissene til en avslappende tur i parken, en vanlig dag på jobben eller til og med til ditt eget bryllup. Går det an å bli mer allsidig enn disse lissene? Nei.

Ekstra brede marineblåe skolisser tar føttene dine et ekstra hakk høyere opp i livet. Og det er bare én måte å finne ut hva som venter deg der.

Skriv omtale
Varenummer: 12M-Flat-NavyBlue
Kan strekkes 16 %
Bredde: 12 mm
Laget av polyester av høy kvalitet
OEKO-TEX® sertifisert