• 80+ solgt

  Ekstra brede, lilla skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Ekstra Brede Lilla Skolisser Er For Folk Som Vet Hva De Vil Ha

  Ekstra brede lilla skolisser ble laget for sneakers som ikke allerede hadde har nok lillafarge på seg. Høres kanskje enkelt og greit ut, noe det er også. Du digger lillafargen, og du vet hvor mye i garderoben din som ville ha sett enda bedre ut om du hadde hatt disse skolissene.

  Hvilken farge har skolissene dine nå? Er ikke lissene lilla? Er ikke lissene ekstra brede? Er lissene slitte, eller har dem falmet i selve fargen?

  Hvis alt dine skolisser gjør er så vidt å holde skoene dine fastspent, da er det virkelig på tide å skaffe seg et nytt par. Trer du på deg disse ekstra brede lilla skolissene på, da vil folk tro du har skaffet deg et nytt par med sneakers. Seriøst, det er fortsatt ditt samme gamle par her altså - men en så stor forskjell vil faktisk disse lissene gjør for deg. Og det må også påpekes at disse skolissene gir deg en komfort fra øverste hylle, de er nemlig kremen av kremen.

  Æsj, kan du tenke deg tynne lilla skolisser? Folk vil jo behøve både briller og forstørrelsesglass for å kunne se dem. Fytti, så flaut!

  Men ikke med disse ekstra brede lissene! De er så store og flotte at folk vil behøve å se dem gjennom en kikkert som er snudd motsatt vei - for å i det hele tatt kunne få med seg den store bredden som disse skolissene har.

  Gå å spør skoene dine, de er garantert sultne på lilla farge.

  Skriv omtale
  Varenummer: 12M-Flat-Purple
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 12 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert