• Adidas Yeezy - Skolisser Svarte & Røde

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Våre røde og svarte taulignende lisser tar din stil til nye høyder

  Hvis du leter etter skinnende lisser til ditt fottøy, da kan vi anbefale den metalliske kombinasjonen av røde og svarte taulignende lisser. Men hvis det er ikke-metallisk som er mer din greie, da har du nå klikket deg inn på riktig produkt. Få tredd disse lissene innpå skoene og få et råkult look som minner om en rød måne midt på svarte natten. Eller som en giftig slange, klar for å angripe. Disse skolissene vil gjøre ethvert skopar til det beste og tøffeste du har hatt. Når stil og kulhetsfaktor kreves, da er taulignende lisser i svart og rødt en sikker vinner. 


  Samme sneakers - bare enda tøffere og mer komfortable

  Man behøver ikke alltid å kjøpe nye sko for å få et bedre look og mer komfort. Ofte er alt som trengs, et par nye livsforvandlende skolisser av øverste kvalitet. Dette har vi her hos FeetUnique. Svarte og røde taulignende lisser lar deg selv velge ønsket lengde, dermed får du hverken altfor lange -eller altfor korte skolisser her. Lissene har en universal bredde som vil passe igjennom ethvert lissehull, uansett skopar. Hvis fargen(e) på dine sneakers matcher disse lissene, slår du to fluer i ett smekk her - ekstra komfort & råkul stil. Kan det bli bedre?


  Svart & rød er en spennende kombinasjon

  Svart & rød er en spennende og iøynefallende fargekombinasjon, en kombo av farger man ikke ser altfor ofte - fordi den er kun for de modige. Rødfargen sniker seg ut fra svartfargen med sterk og livlig kontrast. Dette resulterer i et fortryllende design, så du må bare være foreberedt på at både deg selv, og andre folk, vil kikke mye ned på føttene dine fra nå av. Skaffer du deg disse taulignende lissene, vil det være fakta at hver gang du går inn i et rom, vil du ha beste skoene, 10 ut av 10 ganger. Så, er du modig nok for denne fargekombinasjonen? Det tror vi. Det er derfor du er her. Gjør deg klar for å bli festens midtpunkt. 


  Holdbarhet og kvalitet fra øverste hylle - Garantert

  Røde og svarte taulignende lisser har en holdbarhet som vil overgå ethvert skopar der ute, noe som betyr at disse skolissene fint kan bli med deg over til neste skopar også (mest sannsynligvis et tredje skopar også). Fargene holder seg, de vil seriøst hverken falme eller ryke. Dette er heller ikke lisser som plutselig løsner. Her hos FeetUnique får du det beste av det beste. Vi har såpass god tro på våre høykvalitets skolisser at vi gir deg full refusjon hvis du er misfornøyd - og på toppen av dette kan du i tillegg få beholde skolissene. FeetUnique KAN skolisser og vi bare VET at du vill digge våre taulignende lisser i svart og rødt.      

  Skriv omtale