• Adidas Yeezy - Skolisser Gull

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Disse taulignende lissene gjør dine sneakers gode som gull

  Hva er bedre enn å starte dagen med å gå ut av ytterdøren i med gullfargede skolisser tredd på dine sneakers? Man kan rett og slett si at disse taulignende lissene gjør dine sneakers gode som gull. Hvor stort er potensialet til skolissene? Stort! Tørr vi å si at alt du tar på blir til gull? Vel, i alle fall alt du tråkker på blir det. Hvor enn du skal, sørg for at du ankommer komfortabelt og i full stil - gå for gull. Både du og føttene fortjener det.


  Designet for komfortabel passform

  Som oftest vil noe som bedrer vårt utseende også ha en negativ ting ved seg. Vanligvis er dette ukomfortabelhet. Men slikt er det ikke med disse taulignende lissene. Disse skolissene er rett og slett gode som gull. Når du har tredd disse lissene innpå dine sneakers, vil du raskt legge merke til hvilken god universal bredde dem har. En sikker og god passform som allikevel lar føttene få puste. Ja, disse skolissene leverer på alle områder. 


  Fordelene med en solid gullfarge

  Mesteparten av våre taulignende lisser har to farger. Fordelene av å ha et lissepar som er bare i gull, er at ingenting vil ta oppmerksomheten fra den fantastiske gullfargen. Dermed vil du bli god som gull på føttene. Skolissene er ikke dyre, men det vil se ut som om du har ekte dyre sko av gull på deg med disse lissene. Gull er jo så og si fullkomment, så hvorfor ta vekk oppmerksomheten fra gull ved å tilføye en kombinerende farge? La gull være gull. La skolissenes gull lyse opp din hverdag. De venter på deg her hos oss. 


  Slitesterke lisser som hverken ryker eller falmer

  Ikke mye er mer irriterende enn når skolisser løsner eller ryker. Men dette behøver du ikke å bekymre deg for med våre taulignende lisser i full gull. Gullfargen holder seg sinnssykt lenge, såpass lenge at dine sko vil falme lenge før disse skolissene vil. Dette betyr at du fint kan flytte disse skolissene over til neste skopar når den tiden kommer. Våre taulignende lisser er også designet for å holde seg fullstendig på plass - uten at trådene tar skade fra det, de er nemlig svært slitesterke. Vi hos FeetUnique lever og puster skolisser, dette KAN vi. Derfor kan du stole på våre taulignende lisser i gull. Kvaliteten er skyhøy. Og dette fortjener du.  

  Skriv omtale