• Adidas Yeezy - Skolisser Svart & Hvit

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Taulignende lisser i svart & hvitt - optimaliserer dine sneakers

  Den beste måten å gjøre dine sneakers bedre og mer imponerende på, er definitivt et par taulignende lisser i svart & hvitt. Disse skolissene ser bra ut uansett hvilket design dine sneakers har. Og best av alt, våre skolisser her optimaliserer komfort, samt en tett og god passform som allikevel lar føttene dine få puste - standard skolisser kan seriøst ikke konkurrere med dette. Hvis du er på jakt etter den høyeste kvaliteten, de beste fargene, og meste rimelige prisene - vel, da er det bare å gå for b.la. taulignende lisser i svart & hvitt fra FeetUnique. 


  Klassisk stil som passer alle skotyper

  Ingenting er mer tidløst enn svart og hvit. Ingenting gir mer distinktiv kontrast. Fargene er det motsatte av hverandre. Allsidigheten er enorm. Disse skolissene vil passe til alle slags sko, og allikevel se helt fantastisk ut. Du kan seriøst bruke våre taulignende lisser i alle slags sneakers, uansett hvilken farge i regnbuen det er - de vil allikevel se helt perfekte ut, og gjøre at du føler deg det samme. Perfekt!


  Universal passform - for alle sko

  Du kan være helt trygg på at disse skolissene vil passe din sneakers, vi lager nemlig våre taulignende lisser med en bredde som passer fint igjennom alle skotypers lissehull. I tillegg vil du selv kunne velge ønsket lengde på disse skolissene. Og uansett hvor mange centimeter du går for, vil komfort, passform, farger og skyhøy kvalitet være garantert. Bare sørg for at du ikke velger altfor korte lisser, det er jo bare irriterende. Og altfor lange lisser gir altfor stor risiko for å snuble. Så når det er gjort, fikser våre taulignende lisser i svart & hvitt - resten. 


  Den enorme kvaliteten på taulignende lisser i svart & hvitt - fra FeetUnique

  Fargene falmer ikke og holdbarheten er helt unik i bransjen. Du vil ikke finne et team som er mer lidenskapelig opptatt av skolisser - enn FeetUnique. Det må også sies at du får ekstremt god valuta for pengene her hos oss. Vi har såpass god tro på den høye kvaliteten på våre skolisser at hvis du ikke er fornøyd med dine taulignende lisser i svart & hvitt, gir vi deg full refusjon. Jakten på dine drømmelisser er over. Kast de gamle standard skolissene i søppeldunken, gjør deg klar for taulignende lisser som vil revolusjonere ditt fottøy og ta deg til nye høyder.  

  Skriv omtale