• Adidas Yeezy - Skolisser Svart & Gull

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Våre taulignende lisser i gull og svart gir deg helt unike sneakers

  Når man ønsker å ha råkule sneakers, så går man rett og slett for taulignende lisser i svart og gull - fra FeetUnique. Enkelt og greit. Dette er definitivt det letteste man kan gjøre for å få sin sko til å bli mer verdifulle og mer fasjonable. Hvem hadde trodd at taulignende lisser i gull & svart kunne heve standarden på sneakers såpass mye? Du. Derfor kom du til FeetUnique, best i bransjen. 


  En kongelig fargekombinasjon

  Hvis de kongelige faraoene i oldtidens Egypt skulle shoppe etter skolisser på nett, ville de definitivt ha klikket seg inn på nettopp denne siden du er på her, taulignende lisser i svart & gull, skolisser fra FeetUnique. Det må seriøst understerkes atter en gang hvor unike disse skolissene vil gjøre deg og dine sneakers. Er du klar for et luksuriøst look? Tre disse lissene på et hvilket som helst skopar, og bli vitne til en episk forvandling.


  Universal bredde som passer alle sneakers

  Velg den riktige lengden for nettopp din skostørrelse, dette gjør du enkelt selv. Og du trenger ikke å bekymre deg for kompatibiliteten, de er nemlig designet med en allsidig størrelse som vil fint skli igjennom alle slags lissehull. Det som er så utrolig bra med disse svarte & gullfargede skolissene, er at de på toppen av et herlig iøynefallende look. I tillegg gir disse taulignende lissene deg også en ekstremt god komfort. De har virkelig de beste fra to verdener.


  Taulignende lisser i svart og gull fra FeetUnique har en skyhøy kvalitet 

  FeetUnique tilbyr en 100% fornøydgaranti. Hvis dine taulignende lisser i svart og gull ikke innfrir dine forventninger, da gir vi deg full refusjon. Du trenger ikke engang å sende skolissene tilbake til oss. Såpass sikre er vi på at du vil digge disse taulignende lissene. Det vil rett og slett føles ut som om du har fått deg et helt nytt skopar, et skopar som du aldri ønsker å ta av deg. 

  Skriv omtale