• Adidas Yeezy - Skolisser Svarte & Gule

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Gule og svarte taulignende lisser som gir sneakers et bedre look

  Når du jakter en vågal og spennende fargekombinasjon, så er det ikke mye som er mer iøynefallende enn taulignende lisser i gult & svart. I naturen, har noen av verdens mest ikoniske skapninger denne råkule kombinasjonen. Fra insekter og slanger, til pattedyr som f.eks. tigeren - dette er en skummel, men også utrolig vakker fargekombinasjon. Både unik så vel som universal. Det er rett og slett stilen som er midt i blinken for deg. Perfekt match. Du er klar for gult & svart. Men er verden klar? Bare én måte å finne det ut på...


  Passer alle sko - laget for nettopp deg 

  Uansett farge på våre taulignende lisser, så kan du velge antall centimeter og lengde. Bredden er derimot standard og vil derfor passe perfekt igjennom ethvert skopar der ute. Så bare sørg for at du velger riktig lengde for nettopp deg. Altfor korte lisser er jo bare irriterende, og altfor lange lisser utgjør stor risiko for å snuble. FeetUnique lever og puster skolisser, alt med lisser KAN vi. Og vi vet at disse taulignende lissene venter på nettopp deg, det er jo derfor du er her.


  Stil og komfort skal gå hånd i hånd

  Som regel må man ofre det ene for det andre, fantastisk look eller deilig komfort - men her hos oss FeetUnique får du begge i ett. Med disse lissene får du ikke bare et enestående look, og et design du simpelthen bare digger - du får også skolisser som gir føttene pusteegenskaper, komfort og en herlig passform som optimaliserer ditt fottøy betraktelig. Skaff deg taulignende lisser i svart og gult nå, ditt fottøy venter jo ivrig på disse livsforvandlende lissene.


  Taulignende lisser med den enestående kvaliteten fra FeetUnique 

  Våre skolisser er laget for å ha en lengre levetid enn ditt skopar - selv om du har verdens mest slitesterke sko, våre skolisser vil fortsatt overgå dem i levetid. Garantert. De har potensialet til å bli med over til minst 2 nye skopar når den tiden kommer. Skolissene vil ikke falme, ikke ryke, og ikke løsne. De vil holde seg like nye og ferske dag inn og dag ut. Hvis ikke, så gir vi deg en full refusjon. Vi hos FeetUnique lever og puster skolisser, dette KAN vi - og vi vet at våre taulignende lisser i svart og gult har ditt navn skrevet over hele seg. Derfor er du her. 

  Skriv omtale