• Adidas Yeezy - Skolisser Røde & Svarte

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Taulignende lisser i metallisk rødt og svart gir sneakers et megaboost

  Hvis du er misfornøyd med din sko, så er det vel da mest sannsynligvis pga. de ikke kom med våre metalliske taulignende lisser i svart og rødt. Så hva venter du på? Dra ut de gamle kjedelige standardlissene fra skoene og skaff deg heller disse ultimate skolissene som du ser på nå! Vi vet du vil ha dem, og du har god grunn. Forskjellen er ekstrem, og disse lissene vil du simpelthen bare elske. Garantert. Dette er ikke bare svært gode skolisser, dette er DE beste skolissene. Skaffer du deg taulignende lisser i metallisk rødt og svart, da er det bare for oss å si; Velkommen til toppen i fottøyets verden. 


  Kule og komfortable lisser

  Den beste fargekombinasjonen møter her den beste kombinasjonen av egenskaper. Metallisk rødfarge sammen med vanlig svartfarge resulterer i en råkul kombinasjon. Og egenskapene, vel, skyhøy komfort og stilfullt design - gjør deg klar for oppmerksomhet med andre ord. Det er ikke alt innen mote som kan gi den fulle pakken slik som disse lissene, ofte må man rett og slett ofre det ene for det andre. Finn den ideelle lengden for deg, skli føttene inn i dine sneakers som når har blitt til silp-ons, og gå ut av ytterdøren til en ny dag i visshet om at disse taulignende lissene presenterer deg fra din beste side, fra topp til tå. 


  Metallisk rødt & svart = råkult look

  Med våre taulignende lisser i metallisk rødt og svart blir du som en eksotisk slange som definitivt vil få folk i gaten til å snu hodene etter deg og ditt råkule fottøy. Har du noensinne før fått masse komplimenter for dine sko? Hvis ikke, vel, gjør deg klar for dette fra og med nå, disse skolissene garanterer nemlig dette. Fra ende til ende, rundt, over, under - metalliske røde og svarte taulignende lisser vil virkelig gjøre dine sneakers hotte.  


  Opplev den enestående kvaliteten fra FeetUnique

  Ja, når dine skolisser har en lengre levetid enn selve skoene - da snakker vi den fantastiske kvaliteten typisk for skolisser fra FeetUnique. Skolisser som kan brukes igjen og igjen. Metalliske røde og svarte taulignende lisser er intet unntak altså, så det er bare å si "Farvel" til gamle standard lisser. Dette er nemlig unike skolisser - for unike folk. 

  Skriv omtale