Adidas Yeezy - Skolisser Hvite & Lysegrå

54,95 kr
Lengde (cm)
Hjelp meg å velge lengde
par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

Få kulere sko - med taulignende lisser i lysegrått og hvitt

Bare det å se på taulignende lisser i fargene lysegrått og hvitt, gjør godt for sjelen. Dette er de ultimate balanserende lissene for et skopar i livlige farger, men de er også midt i blinken til f.eks. sneakers i lignende farger. De må sies at allsidigheten på disse taulignende lissene er helt unik. Dette er skolisser du t.o.m. kan bestille FØR du kjøper et skopar - og være sikker på å få en perfekt match. Den fulle listen over hvorfor du vil digge våre taulignende lisser i lysegrått og hvitt, er nesten såpass lang at den kunne ha vært en bok.


Passer inn i alle slags sneakers

Du kan være sikker på at dette er skolisser som passer igjennom ethvert lissehull, til alle slags skotyper der ute - takket være en universal bredde. Men antall centimeter du ønsker dem i, er noe du selv må velge. Du vil ikke ha altfor korte skolisser, det er jo bare irriterende. Samtidig vil altfor lange skolisser utgjøre en stor risiko for snuble, enten ved å tråkke på dem eller ved å få dem hektet fast i noe. Det er derfor vi tilbyr et bredt utvalg av taulignende lisser i ulike lengder, dermed kan du være sikker på å finne riktig antall centimeter for nettopp deg og dine sko. 


Høy holdbarhet og falmer ikke

Når du først har opplevd den råkule stilen disse taulignende lissene i lysegrått & hvitt gir deg, vil du nesten ønske å ha denne stilen for evig og alltid. Det er derfor FeetUnique er rette stedet for deg. Vi selger kun produkter av høyeste kvalitet. Våre skolisser har en ekstremt god holdbarhet, lissene er faktisk såpass slitesterke at levetiden deres er lang nok til å bli med over til minst 2 nye skopar etter det første. Laget fra materialer som heller ikke falmer - til tross for at det er 2 farger i 1. Og når dagen kommer for at dine sneakers må byttes ut, vil disse skolissene se like nye ut som da du først fikk dem, og kan derfor fint bli med over til neste skopar.    


FeetUnique har 100% Fornøydgaranti

Hvis du er misfornøyd med dine taulignende lisser i lysegrått og hvitt, gir vi deg full refusjon - og på toppen av dette kan du få beholde lissene. Såpass god tro har vi på våre skolisser, såpass sikre er vi på at disse lissene et nettopp hva du ønsket. Kvaliteten, stilen og komforten - ja, du vil virkelig digge disse skolissene. Det garanterer vi. Så, har du en bedre følelse angående alt nå? Vel, da er det bare å bestille. 

Skriv omtale