• Adidas Yeezy - Skolisser Svarte & Grønne

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Taulignende lisser i fargene svart & lysegrønt = spennende sneakers

  Taulignende lisser i svart og lysegrønt er for dere som vil ha et annerledes skopar - uten å kjøpe nye sko. Enestånde skolisser som disse fra FeetUnique, gjør dette til en realitet. Men dette er ikke bare et lissepar som gir et råkult look, disse lissene optimaliserer også komfortnivået på dine sko. Dette er en sjelden kombinasjon i moteverdenen, som regel er det enten det ene eller det andre. Og vet du hva annet som er sjeldent? Taulignende lisser i fargene svart & lysegrønt. Mer komfort, bedre look, og fullstendig unike - med andre ord, haugevis av fordeler!


  Sterk fargekontrast gir en unik stil

  Enkelte av våre taulignende lisser er mer subtile enn andre, med mer like fargetoner. Andre har mer levende farger, som f.eks. våre metalliske modeller. Midt i denne kolleksjonen med taulignende lisser, finner vi svarte og lysegrønne skolisser. Disse er hverken altfor iøynefallende eller altfor subtile. Lissene bringer strålende balanse på alle områder til dine sneakers - de gjør ditt skopar komplette istedenfor å stjele all oppmerksomhet fra dem. Noen folk kaller dette helt perfekt. Vi kan si oss enig. 


  Universal passform & tilpasset lengde

  Taulignende lisser har en standard bredde som vil passe mer eller mindre garantert igjennom dine sneakers lissehull, uten noen problemer. Og når det gjelder lengden, er dette helt opp til deg og dine egne preferanser. Hvis du fortsatt har samme standard lisser som medfulgte da du kjøpte skoene, så har du mest sannsynligvis skolisser som enten er altfor lange, eller altfor korte. Velg antall centimeter som er midt i blinken for deg, få dem tredd igjennom dine sneakers lissehull, sørg for å stramme lissene etter egen preferanse - deretter er det bare å gjøre seg klar for en pustende, tett, sikker og strålende passform med enestående komfort. 


  100% Fornøydgaranti

  Våre høyeste prioriteringer er topp kvalitet, rimelige priser, og fornøyde kunder. Hvis du ikke er fullstendig fornøyd med dine taulignende lisser i lysegrønt og svart (eller andre av våre produkter), gir vi deg en full refusjon. I tillegg får du beholde lissene, og du trenger ikke styre med alt dette på telefon engang. Vi kan nemlig garantere at skolissene på bildet er akkurat de samme i virkeligheten. Holdbarheten overgår ethvert skopar der ute, derfor vil du svært sannsynligvis kunne ta med deg disse skolissene over på både andre og tredje skopar også. Disse taulignende lissene i svart & lysegrønt er med andre et strålende valg.  Vi hos FeetUnique er eksperter på skolisser, derfor kan vi trygt si dette.  

  Skriv omtale