• Svart & Blå Taulignende Lisser

  54,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Frisk opp dine sneakers med taulignende lisser i svart og blått

  Gjør dine sko komplette, skaff deg taulignende lisser i svart og blått. For sånn som det er akkurat nå, føler dine sneakers at det er noe som mangler. De har mer komfort å gi deg. Og de er ikke i nærheten av å gi deg sitt beste look. Kanskje de nåværende skolissene er i ferd med å falme eller slites av. Vel, når du kvitter deg med de gamle standardlissene og skaffer deg istedenfor våre taulignende lisser i svart og blått, vil du straks oppleve ekstreme forandringer - til det bedre. Er du klar for å ta ditt fottøy til nye høyder?


  Passer alle sko - og dine preferanser

  Her hos FeetUnique sørger vi for at våre skolisser passer majoriteten av alle skotyper og deres lissehull der ute. Dette gir alle folk muligheten til å skreddersy sitt unike fottøy, etter sine egne preferanser. På dine taulignende lisser i svart og blått, velger du antall centimeter. De vil ikke være hverken altfor lange, eller altfor korte. De ville være midt i blinken for nettopp deg.


  Unik fargekombinasjon som optimaliserer din stil

  Taulignende lisser i svart og blått er ikke bare et par skolisser man kjøper bare fordi man bare vil ha et par skolisser. Hadde det vært det, hadde du bare gått for 1 farge og ferdig med saken. Disse godtbitene er formålslaget for å matche designet på dine sneakers til perfeksjon slik at du får et komplett look fra topp til tå. Vi bruker nemlig kun det beste av materialer i vår produksjon, og vi inspiserer nøye hvert eneste produkt før det sendes ut fra fabrikken. Dermed kan vi også garantere at fargene er livlige og håndarbeidet er det beste av det beste. 


  Opplev den enestående kvaliteten på taulignende lisser fra FeetUnique

  Vi er såpass sikre på at dette vil være de beste skolissene du noen gang har hatt - derfor gir vi deg full refusjon, uten noen spørsmål, hvis du ikke er fullstendig fornøyd. Det er ikke bare taulignende lisser i svart og blått som er vår spesialitet - skolisser er det eneste vi selger her hos FeetUnique. Du har nå kommet til et team som er ekstremt lidenskapelig opptatt av at du skal ha best mulig fottøy. Vi lever og puster livsforvandlende skolisser her hos oss, og vi gleder oss til å få disse lissene ut til deg. 

  Skriv omtale