• Red OFF-WHITE Skolisser

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Røde OFF-WHITE Skolisser gir deg stilen du alltid har drømt om

  Er du på jakt etter de utradisjonelle røde Red OFF-WHITE Skolissene? Disse lissene er en perfekt match for ethvert skopar du har i garderoben din - og du verden, disse bringer virkelig en stil i særklasse til ditt fottøy. Ofte er andre valgmuligheter høyere i pris og lavere i kvalitet. Men hos FeetUnique får du disse enestående skolissene laget med silikonprinting istedenfor varmeoverføring - lav prislapp, og t.o.m. gratis frakt. Videre, ettersom skolissene er laget på nettopp denne måten, vil OFF-WHITE lissene holde seg friske og nye langt lenger enn andre skolisser. 


  OFF-WHITE er midt i blinken for Nike og Jordan

  Disse røde utradisjonelle OFF-WHITE inspirerte skolissene kan fint erstatte lissene i dine Nike's og Jordan's. Her snakker vi førsteklasses replika. Så disse gir et unikt look til alle sneakers der ute.


  Pengene tilbake hvis lissene skuffer deg

  Du trenger ikke å sende tilbake dine OFF-WHITE Skolisser. Hvis disse lissene ikke imøtekommer dine forventninger, da må du bare kontakte oss - så ordner vi en refusjon til deg. Ettersom dette er den høyeste kvaliteten tilgjengelig på markedet, har vi såpass stor tro på dem at vi kan garantere at du blir fornøyd. Så bestill uten risiko og bekymringer!

  Skriv omtale
  Varenummer: off-white-red
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert