• 80+ solgt

  Refleks, lock, røde skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Reflekterende Røde Lock Skolisser Tar Deg Til Nye Høyder

  Når du har på deg reflekterende røde lock skolisser, så kan du være sikker på at rekorder vil bli slått på løpeturer og i treningsstudioet. Skoene dine vil da være skikkelig klare for å ta deg til nye høyder.

  Ja, det stemmer. Nå er det nemlig slutt på stoppe opp midt under løpeturen, eller under settet i treningsstudioet for å knytte skolissene igjen og deretter miste rytmen samt effekten fra treningsøkten. Så si farvel til disse scenariene, si farvel til bortkastet tid, si farvel til å miste effekt, si farvel til å miste rytme og tid - si til og med farvel til konkurrentene. Selv om disse lissene gjøre dine sneakers enkle å ta på seg, så betyr dette langt i fra at de kommer enkelt av igjen - uten at du selv ønsker det da...

  Helt seriøst.

  Disse lissene går ikke uønsket opp igjen, med disse lissene så kan du kvitte deg med denne bekymringen. I tillegg så kan du enkelt justere dem med hensyn til hvor stramme du vil ha dem. Dette gjør du ved et enkelt klikk-og-dra lukkesystem. Så må det også nevnes at du med disse kan løpe på kvelden etter mørkets frembrudd, disse lissene er jo faktisk reflekterende.

  Her får du skolisser som alltid vil stille opp for deg og bli med deg hvor enn du går. Om det 10 000 meter over havet inne i et fly, eller en svipptur til butikken på jorden. Disse røde skinnende herlighetene vil være din trofaste følgesvenn, uansett.

  Når det er sagt, så må det nevnes at dette er sterk og modig farge som ikke er passende for alle. Folk kommer til å snu seg etter deg og disse nydelige lissene, spesielt etter mørkets frembrudd når dem skinner på sitt beste. Så hvis du er redd for at folk skal se deg slå rekorder samt skinne i treningsstudioet og på løpeturer, da må du kanskje heller velge et annet par med skolisser.

  Men du må bare innrømme det, disse lissene frister - og du vet selv hvilke muligheter som kan ligge å vente på deg i fremtiden med disse på skoene dine. Vi vet allerede at du har god smak siden du har klikket deg inn på denne siden. 
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-Red
  Bredde: 3 mm