• 10+ solgt

  Røde elastiske silikon skolisser (No-tie)

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Slutt på knyting av skolisser!
  • Avstøtende mot støv, skitt i tillegg til å være fullstendig vanntette
  • Elastisiteten sørger for en komfortabel passform

  Røde silikonskolisser uten knyting gjør dine sko umiddelbart om til slip-ons

  Når du åpner pakken med dine nye røde silikonskolisser (som kommer forresten uten knyting), så er du faktisk bare et par minutter unna av å få deg så å si et helt nytt skopar - fordi disse lissene forvandler nemlig dine sko om til slip-ons. Derfor er det også svært lett å installere disse skolissene, de vil passe mer eller mindre alle sko som har opptil 8 lissehull. Her snakker vi svært holdbare skolisser som kommer til å holde seg lengre enn skoene. Fra og med nå av, så er det helt slutt på å bøye seg stadig ned for å knyte skolisser og snubble over slitte lisser. Våre røde silikonskolisser har en perfekt balanse av både stil og komfort - laget med en kvalitet fra aller øverste hylle slik at du skal få et kjempestilig look og en veldig komfortabel passform. Online her hos FeetUnique, så har vi både konkurransedyktige priser + gratis frakt.

  Universal størrelse som passer til hele familien

  Barn elsker farger, voksne elsker komfort - og begge elsker følelsen av sko som passer perfekt på føttene uten å måtte knytes. Disse elastiske silikonskolissene kan strekkes opptil det dobbelte av sin vanlige lengde, derfor vil disse lissene passe til alle skotyper enten det er til barn eller voksne. Sneakers, løpesko, fritidssko - det spiller ingen rolle. Disse røde silikonskolissene vil gjøre dem alle om til komfortable slip-ons sko som også ser fantastiske ut. I tillegg vil dem gi deg godfølelsen samt en enklere hverdag, så her er det bare å selv skli dine føtter innpå sko med disse lissene - for da vil du nemlig  forstå hva vi mener. 

  Lissene installeres på null komma niks

  Disse røde silikonskolissene uten knyting kommer i en sekvensiell rekkefølge, dermed vil du fort finne ut hvilke lissehull de enkelte skolissene skal tres igjennom. Det vil være smart å først sortere lissene, før du går i gang med installeringen av dem. Når du har gjort det, så er det bare å helt enkelt tre lissene igjennom de korresponderende lissehullene. I ett sett så får du en pakke med 16 lisser (opptil 8 stk per lissehull). Så hvis dine sko har mer enn 8 lissehull hver, da har du et ganske så sjeldent skopar som våre røde silikonskolisser ikke vil være kompatible med. 

  Stort fargeutvalg som du kan velge mellom 

  Rødt er en glimrende farge som passer sammen med de fleste farger, særlig sneakers som allerede har litt rødt på seg. Men med våre silikonskolisser så kan du også slippe løs din kreativitet og skreddersy ditt fottøy slik du selv ønsker, du kan også blande fargene og skape dine egen fargekombinasjon. Du kan jo faktisk ha ulike farger på hver eneste skolisse om du skulle ønske det. Skreddersy ditt fottøy i dag, slipp løs din kreativitet og fantasi - her skal ingen hindre deg, det er deg selv som styrer her!

  Silikonskolisser er holdbare og vanntette - i tillegg til svært motstandsdyktig ovenfor skitt/støv

  Silikon tiltrekker seg ikke støv og skitt, og vann gjør faktisk ikke noe annet enn å rengjøre disse lissene -ettersom de også er vanntette (sneakers er derimot ikke vanntette, så ikke glem det da). Og holdbarheten på disse slitesterke silikonskolissene er faktisk såpass god at de vil holde seg lengre enn selve skoene.

  Gøy med skolisser til en rimelig pris

  Den høyeste kvaliteten, til de laveste prisene + gratis frakt. Derfor kan du bare glede deg til neste gang du kommer tilbake her for å skaffe deg ditt neste sett med skolisser. Bare vent til du sklir føttene dine innpå sko med våre skolisser - for da vil vi nok se deg online her igjen ganske snart, eller?  

  Skriv omtale