• 1500+ solgt

  Flate, røde skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Nærmer det seg en stor begivenhet? Ser du etter lisser som gir et flott førsteinntrykk? Vi mener bestemt at det finnes mer enn én måte å gjøre et godt førsteinntrykk på. Du kan selvfølgelig komme flyvende ned fra taket, ankomme i et privatfly eller ridende på en elefant, men alle disse alternativene koster mer enn 49.95 NOK. Hos FeetUnique skaper vi dristige stiler for føttene dine. Hvorfor sparke ned døren når lissene dine kan løfte den av hengslene? Billedlig talt, selvfølgelig.

  Disse røde lissene gjør akkurat dette. De frisker opp slitte sko med sin flotte røde farge og sørger for at du blir lagt merke til med én gang. Som farge har rødt et noe variert rykte. Fargen forbindes gjerne med fare, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Rødt er uforutsigbart. Rødt er spenning. Rødt roper at det er her det skjer.

  Disse klare, røde skolissene skaper en perfekt kontrast til svarte eller hvite sko, og den mer eventyrlystne skolissekjenneren vil også kunne lage noen djevelske kombinasjoner av grønt, blått og grått.

  Du forstår tanken. Våre flate, røde skolisser er høylytte og stolte. De synes og er ikke for de med dårlig hjerte. Perfekt.

  Skriv omtale
  Varenummer: 8M-Flat-Red
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert