• 670+ solgt

  Ovale, røde skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Ingen vil være i stand til å holde følge med deg og dine røde, ovale skolisser

  Atleter og mosjonister – røde, ovale skolisser er til dere. Men, vær forsiktig. Når du snører disse på løpeskoene dine får du umiddelbart et energiløft. Det er en ekte skotransformasjon, som tilbyr funksjoner som er spesielt designet for ytelse.

  Vi ville ikke bli overrasket om disse lissene ble bannlyst fra profesjonell sport fordi de ga utøveren en urettferdig fordel.

  Føttene dine vil se ut som to sportsbiler. Dersom du kjøper disse skolissene for å ha en fordel over konkurrentene i et løp, bør du vite at disse lissene ikke bare gjør deg til en bedre løper. De vil også skremme konkurrentene. Å bruke disse skolissene er som å tenne motoren på en racerbane. Det siste de vil se av deg er en sky av støv.

  Vil disse skolissene sørge for at du går fort nok til å løpe over vann? Vi anbefaler deg ikke å prøve, men vi ville ikke bli overrasket. Det kan hende du ville fyke over innsjøen med slik fart at du ville få alt vannet til å fordampe.

  Røde, ovale skolisser er en øyeblikkelig klassiker. De er den ekstra kraften du gir føttene dine idet du ser målstreken.

  Og med disse på, vil alle målstreker komme nærmere.

  Skriv omtale
  Varenummer: 6M-Oval-Red
  Bredde: 6 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Brukes ofte sammen med treningssko
  Kan strekkes 15 %
  OEKO-TEX® sertifisert