360+ solgt

Ovale, lyseblå skolisser

49,95 kr
Lengde (cm)
Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

Lyseblå, ovale skolisser gjør løpingen bedre

Med våre lyseblå, ovale skolisser kan du ta med deg himmelen uansett hvor du drar. De er laget for de aktive, og det er ingen grenser for hvor høyt du kan fly med disse på.

Bli Hermes, den greske guden med vinger på skoene. Hver dag når du nye høyder. Løpeskoene dine vil kjennes lettere ut fordi de ble mer komfortable. Og du er mer selvsikker fordi du vet at disse skolissene ble laget for å holde følge med deg hele veien.

Ikke tro at lyseblått er for lette økter. Denne fargen tilbys rett og slett fordi den ser fantastisk ut, og er utrolig anvendelig. Vi lyver ikke – veldig få farger vil få disse skolissene til å forsvinne. Det er heller ikke hver dag at folk ser en vakker skyfri dag når de ser ned på noens føtter.

Med det sagt, matchet med skoene vil de gi folk hakeslepp.

Det eneste som ser bedre ut enn å slå en personlig rekord? Å gjøre det mens du ser uslåelig ut. Og kanskje slå en verdensrekord. Men la oss ikke bli revet med.

Eller, vet du hva? La oss bli revet med. Lyseblå, ovale skolisser vil vente på deg hver morgen, Klar til å hjelpe deg med å slå nye rekorder.

Skriv omtale
Varenummer: 6M-Oval-LightBlue
Bredde: 6 mm
Laget av polyester av høy kvalitet
Brukes ofte sammen med treningssko
Kan strekkes 15 %
OEKO-TEX® sertifisert