• 470+ solgt

  Ovale, lysegrå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Med lysegrå, ovale skolisser vil du løpe som vinden

  Løpesko er ikke komplette uten lysegrå, ovale skolisser. Punktum.

  Du kjenner den følelsen av å komme inn i en kjølig og sval bygning etter en lang og deilig joggetur ute i solen? Fleksibiliteten til disse lissene gir deg den samme følelsen. De gir deg den samme følelsen før, under og etter hver eneste treningsøkt.

  Du vet hvordan det kan være nesten livstruende dersom lissene dine løsner under løpeturen. Friksjonen i våre skolisser er berømte for å sikre at nettopp dette ikke skjer.

  Fargen er så anvendelig som det går an. Du vet ikke hvor du skal løpe, og da er ikke hvitt det beste valget. Mørkegrått? Da blir du mer opptatt av når tordenværet braker løs.

  Lysegrått er den perfekte mellomveien, og den passer til alle farger. Uten unntak, Det er derfor datamaskiner og annet teknologisk utstyr ofte er lysegrå eller sølvfarget. Uansett hvor vibrerende skjermoppløsningen vår blir, vil den lysegrå fargen få det hele til å passe sammen og se fantastisk ut.

  Hva var det? Noe for forbi. Var det vinden?

  Nei det var deg i dine lysegrå, ovale skolisser. Ikke bare vil de ikke se at du kommer, men de vil ikke engang kunne se hva som for forbi.

  Skriv omtale
  Varenummer: 6M-Oval-LightGrey
  Bredde: 6 mm
  OEKO-TEX® sertifisert
  Kan strekkes 15 %
  Brukes ofte sammen med treningssko
  Laget av polyester av høy kvalitet