• 110+ solgt

  Flate, svarte skolisser i lær

  59,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Få en unik stil
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Med Svarte Skolisser I Lær Så Tar Du Over Verden

  Svartfargen er, og vil alltid være spesiell. Kanskje er det den mest populære fargen som finnes? Fargen ser godt ut på så og si alt, og når det i tillegg er stilige skolisser i lær - da snakker vi stil i toppklasse.

  Svart er også en farge som kan kombineres med nesten alle farger. Så her er det bare å bruke din fantasi og kreativitet for å skape den perfekte fargekombinasjonen med disse svarte lissene på skoene.

  For hvis det er én ting som er sikkert, så er det at svartfargen har blitt definisjonen på klasse. Og selvsagt, hva er mer sexy enn svart lær? Så med svarte skolisser i lær, kan det bli bedre det? Dette er altså lisser som bringer ut det beste av deg, det starter nede på føttene og jobber seg oppover.

  Disse svarte skolissene i lær er som å ha svart belte i karate eller James Bond sin egen smoking. Det er nettopp derfor at dette er lisser som alle skoelskere bare må ha. De vil ta deg til det neste nivået, noe man vet med en gang man trer dem på skoene. Du vet at dere skal på en spennene reise sammen.

  Jordkloden vil rotere etter ditt eget tempo med disse lissene. Raskere når du vil -og slakke av når du vil. Har de virkelig så mye kraft i seg? Du vet at tryllestaven er svart, ikke sant? Det er disse spesielle skolissene også... 

  Skriv omtale