• 410+ solgt

  Refleks, lock, svarte skolisser

  69,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Lette å justere
  • Gjør alle sko om til slip-ons
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • One size passer alle
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din

  Sneakers Oppgraderes Umiddelbart Til Det Bedre Med Svarte Lock Reflekterende Skolisser.

  Svarte lock reflekterende skolisser er nettopp de lissene som fremtiden hadde lovet oss.

  Du vet de filmene, TV-seriene og bøkene som handler om handler om en råkul fremtid? Ja, i dem alle så brukte folk nettopp disse skolissene... Du bare la ikke merke til det (Men du trenger ikke å sjekke på nytt igjen).

  Svartfargen ser fantastisk ut på absolutt alt og alle bla, bla, bla. Ok, ok - så du vet nok som alle andre allerede at denne fargen matcher alle fargekombinasjoner. Det var vel derfor du klikket deg inn på denne siden her til å begynne med. Og det er derfor vi har en mistanke også om at du er interessert i hvilke fantastiske ting disse lissene kan gjøre for deg.

  Man kan jo starte med de fantastiske reflekterende egenskapene som disse lissene har, de vil nemlig gi deg muligheten til å trene ute både dag -og hele natten. Disse skolissene drar det hele enda et hakk lengre ved å omgjøre alle skotyper til SlipOn sneakers. Og ja, forresten - de er elastiske og kommer med enkelt klikk-og-dra lukkesystem som vil gi deg en tett og god passform. Er du klar over hvilken forbedret forskjell det vil gjøre for deg som en mosjonist -og idrettsutøver? Veldig mye.

  For å si det mildt, tre på deg disse skolissene så vil det gå raskt, kjemperaskt! Det er ekte greier vi snakker om her. 

  Det virker som om teknologien for utvikling av skolisser har gått veldig tregt. Den har liksom ikke nådd opp til den moderne tiden vi lever i nå i dag. Derfor sier faktisk mange som har kjøpt disse lissene her og som tidligere hadde helt vanlig skolisser følgende: "Det var som om en hest med vogn dro rundt på en kul sportsbil." Så tro oss, dette er lissene som dine sneakers både trenger og fortjener.

  Disse svarte lock reflekterende skolissene holder ikke bare skoene dine fast på føttene dine, de gjør dem også raskere, lettere og bedre. Du kan ikke få skolisser som er mer tette på fremtiden enn nettopp disse.  
  Skriv omtale
  Varenummer: 3M-ER-Black
  Bredde: 3 mm