• 550+ solgt

  Superbrede, svarte skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil
  • Maksimal synbarhet

  Superbrede Svarte Skolisser Forsterker Sneakers

  Start med svart så er du smart, disse superbrede svarte skolissene vil ta deg med på en super reise med mange nye muligheter.

  Mange nye muligheter? Takket være skolisser? Seriøst?

  Ja, seriøst.

  Med disse lissene så kan du gå rett opp til dørvakten på nattklubben, peke ned på skolissene dine og deretter bli sluppet rett inn på VIP-rommet. Du trenger ikke å være skrevet opp på noe VIP-liste, og du kan bare glemme alt som heter å stå i kø fra nå av - så lenge du ikke glemmer disse superbrede svarte skolissene.

  Gå rett inn på et forretningsmøte, sleng føttene oppå på bordet og gjør deg klar for å bli firmaets nye CEO.

  Svart er fargen på musikknoter, det skjer ikke så mye før man spiller notene og får musikk. Svart er fargen på på mobiltelefonen i hvilemodus, men trykker man på knappen så vil den lyse opp - og ting vil skje. Det samme prinsippet gjelder også med dine sneakers, ikke undervurder hva denne fargen kan gjøre. Tre på disse lissene og gjør deg klar for å høre musikken spille for snart vil alle mobiltelefoner lyser opp for å ta bilde av deg. Noe magisk er på vei til å skje.

  Altså, superbrede svarte skolisser betyr ikke så mye når du kun ser dem på et bilde her. Men bare vent til du har tredd dem på skoene dine...

  Skriv omtale
  Varenummer: 18M-Flat-Black
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Bredde: 16 mm