• 1610+ solgt

  Runde, mørkegrå skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, mørkegrå skolisser utnytter stormen

  Historien til våre runde, mørkegrå skolisser begynner med det som var inspirasjonen bak: skolisser til boots. Men akkurat som med de beste historier, inspirerte disse skolissene heltenes reiser og endte dermed opp på alle typer sko.

  Det var en mørk og stormfylt dag. Vi så for oss hvordan regnskyene ville se ut dersom de var skolisser. Ville de legge torden til hvert steg? Ville lynet gi energi til de som bar skoene? Ville intensiteten variere med fargen på skoen? Det var bare en måte å finne det ut på.

  Supplert av gult, hvitt og andre lyse farger, får disse lissene det til å se ut som en kul tåke akkurat har seget inn. Høres det skremmende ut? Det er akkurat det motsatte. Det er som når det er 30 varmegrader  ute og du går inn i en butikk med klimaanlegg.

  Klare farger som oransje og rødt får skolissene til å fungere som en sterk kontrast, som når skyene åpnet seg ved solnedgang den natten vi unnfanget disse skolissene, og viste frem himmelens slående farger. Runde, mørkegrå skolisser vil se fantastisk ut på brune og svarte sko. De er den skyggen du alltid kan stole på.

  Fra de mørkeste og mest stormfulle netter til de klareste og mest solfylte dager – disse skolissene takler alle situasjoner. Så snart du har dem gjenstår kun spørsmålet om hvordan din historie skal skrives.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-DarkGrey
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert