• 750+ solgt

  Runde, svarte og lysebrune skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, svarte og lysebrune skolisser krever oppmerksomhet

  Med runde, svarte og lysebrune skolisser blir dine boots en scene, men alle sko kan være vert for disse stilige jordtonene.

  Du kommer til å ta folk i å stirre på skoene dine. Det er et faktum. Skolissenes intrikate mønster er kjent for å virke hypnotiserende. Du vil tro at føttene dine har blitt større, for folk vil rotere seg mot deg. Det vil ikke være gravitasjonen, men noe mektigere. Det er forelskelse. Folk vil se på føttene dine og ønske å få vite mer. Punktum.

  Debatten har foregått lenge. Går den svarte tråden gjennom den lysebrune eller går den lysebrune gjennom mørket? Det er fargen på skoen som avgjør hvem som leder an. For skoen vil tjene som scene for skolissene. Gå rundt i byen, dra på fest eller møt turgruppen din – uansett hvor du går vil du vise frem denne fargedansen som får hodene til å snu seg. Det er best du blir vant til det, for våre svarte og lysebrune skolisser er mer enn verdig all oppmerksomheten.

  Du er her, så da har du allerede fortjent stripene dine. Ta det som er ditt. Skoene dine vil ikke føle seg komplette uten disse, i alle fall ikke nå som du har sett dem.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-BlackLightBrown
  OEKO-TEX® sertifisert
  Bredde: 4 mm
  Kan strekkes 16 %
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Brukes ofte til boots