• 220+ solgt

  Runde, neongrønne skolisser

  49,95 kr
  Lengde (cm)
  Lengre for boots » Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Runde, neongrønne skolisser

  De sier at gresset alltid er grønnere, og det er tilfelle med runde, neongrønne skolisser. De er det grønne alternativet skoene dine har lengtet etter. Er det ikke på tide å gjøre slutt på de søvnløse nettene deres?

  Disse lissene er ren moro. De er morsomme å snøre, morsomme å knyte, morsomme å bruke og morsomme å snøre opp etter at en lang dag er over. Dersom du elsker å gå på nattklubb, bør disse være på skoene dine. Er du klar over hvor mange penger du kan spare på å slippe å kjøpe glødepinner?

  Se for deg at du ser ut på en hage som er lyse brun, tørr og ufruktbar. Så regner det om natten, og du åpner vinduet og ser utover frisk grønt gress over det hele. Der ute sitter kjæresten din i en hagestol og venter på deg med en kopp kaffe. Dette er den følelsen disse skolissene gir til alle typer sko.

  Hvite sko får nytt liv med runde, neongrønne skolisser. Svarte boots vil få disse lissene til å se ut som om nordlyset har tatt turen ned fra himmelen og landet på dine sko,

  Grønnere gress finnes dersom du vet hvor du skal se, og de ser nærmere ut dersom du bruker skolisser med farge av grønnere gress på dine egne sko.

  Skriv omtale
  Varenummer: 4M-Round-NeonGreen
  Bredde: 4 mm
  Brukes ofte til boots
  Laget av polyester av høy kvalitet
  Kan strekkes 16 %
  OEKO-TEX® sertifisert