• Poleringsbørste

  59,00 kr
  par par par

  Poleringsbørsten som holder ditt fottøy skinnende

  Laget fra ekte hestehår holdt sammen av et nydelig håndtak fra bøketre. Denne 2GO Poleringsbørsten til skoene dine vil gjør hvert eneste steg du tar - skinnende! Profesjonelt laget, høy kvalitet, og til en svært rimelig prislapp - støttet av en 100% Fornøyd Garanti, noe som betyr at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med produktet. Bestill i dag, uten risiko - og få skinnende fottøy som varer.


  Hestehår med høy tetthet = skinnende resultat

  Ikke bare sparer du penger - men du foretar en langvarig investering i ditt fottøy som du definitivt får godt igjen for. For dere som virkelig bryr dere om førsteinntrykket og hvordan du er presentert på bena, er dette et glimrende produkt.


  Hos FeetUnique er det ingen risiko

  Vi er lidenskapelig opptatt av at vårt utvalg består av markedets beste kvalitet - til den laveste prislappen. Og vi står 100% inne for hva vi lover med en 100% Fornøyd Garanti, noe som betyr at du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med produktet. Bestill hos FeetUnique i dag, uten risiko - og uten bekymringer, uansett hvor enn du er i verden.

  Skriv omtale