• Skorenser - 150 ml

  119,00 kr
  par par par

  Får sko til å skinne - uten å skade materiale

  Så, OK, du har investert i et par herlige og holdbare sko. Men hvis de blir skitne, virker de fort gamle og slitte. Hjelp ditt fottøy å hjelpe deg. Hvem vil ikke ha fottøy som er rent og pent hver dag? 2GO Skorenser oser av innovasjon. Her snakker vi en svært effektiv, miljøvennlig, vannbasert formel. Alt du trenger å gjøre, er å ta noe på en klut/fille og tørke vekk alt som heter støv og skitt - kjempelett.


  Fås også i et sett

  Svært godt mottatt på markedet, noe som skyldes den sensitive børsten som kommer ned til trange spor og vanskelige sømmer. En mikrofiberfille sørger for at du aldri ender opp med å skade skoenes materiale. Alt dette får du inkludert om du velger 2GO Skorengjøringssett, noe du forresten får tak i her hos FeetUnique. Skaff deg alt du trenger, en gang for alle.


  100% Fornøyd Garanti

  Vi krever ikke at våre kunder må sende oss tilbake noe for å få sin refusjon. Hvis dette produktet ikke leverer nøyaktig hva som er lovet (eller bedre), får du pengene tilbake, punktum. Vi er såpass sikre på du kommer til å elske vår 2GO Skorenser og alle andre produkter her hos oss - så dette har vi ingen problemer med. Bestill i dag!

  Skriv omtale