• Sko Servietter (2 stk)

  12,00 kr
  par par par

  Når er den beste tiden for å rengjøre sine sko? Når skolissene er tatt ut. Da unngår du å gjøre skade på selve lissene - på toppen av at man også får muligheten til å rengjøre i området ved lissehull, spor og kanter. Våre skoservietter lar deg gi skoene en ordentlig god rengjøring som varer lenge. FeetUnique har høykvalitets skolisser som definitivt tar din sko til nye høyder, men folk legger alltid merke til skitne sko. Så få mest valuta for pengene - kjøp disse skoserviettene laget fra plantevoks. 


  Du trenger ikke skokrem, skobørste, eller andre redskaper. Vi vet, og du vet, at ditt fottøy er simpelthen altfor viktig til å bare rengjøres med en fuktig klut. Det kan jo gjøres bedre, skoene kan jo bli enda et hakk bedre - og vi har løsningen. 


  Disse organiske skoserviettene er laget fra plantevoks - dermed får du en lett og svært effektiv rengjøringsjobb som etterlater seg et smart beskyttelseslag på overflaten av skoene. Perfekt for alle typer sko og sneakers. Så gjør deg klar for et rent og pent resultatet som får skoene til å både glimte og skinne. Og ikke vær redd for den svake sitronlukten du vil kjenne, den går nemlig fort vekk - det er bare en ekstra liten gavepakke for deg og nesen.


  Legg merke til: Disse skoserviettene vil muligens endre fargen littegrann, kanskje littegrann mørkere pga. de inneholder organisk plantevoks. Men mest sannsynligvis vil du ikke kunne se noe forskjell i det hele tatt. 

  Skriv omtale