Neon Orange OFF-WHITE Skolisser

74,95 kr
Lengde (cm)
Hjelp meg å velge lengde
par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

Oransje OFF-WHITE Skolisser er hva du trenger

Disse enestående replikaene av OFF-WHITE Skolisser i en råkul oransjfarge er midt i blinken for alle dere med Air Max, Presto's og Jordan's etc. Rett og slett perfekt for dere som ønsker et herlig iøynefallende look på fottøyet. Disse skolissene matcher fargen på de originale OFF-WHITE Nike's  "The Ten" Air Presto -kolleksjonen helt glimrende.
I tillegg er disse lissene strålende for deg som ønsker å erstatte dine gamle OFF-WHITE Skolisser.


Midt i blinken for Air Max

Virgil Abloh's OFF-WHITE Skolisser ble svært ikoniske og populære med "The Ten" -kolleksjonen. Selv for folk som ikke har muligheten til å få autentiske OFF-WHITE Nike sneakers, har man nå allikevel muligheten til å style sine sneakers med førsteklasses lisser. FeetUnique bringer dere OFF-WHITE!


De beste skolissene man finner online - Garantert!

Vi er stolte av å kunne tilby de beste OFF-WHITE Skolissene på nettet. Man kommer simpelthen ikke nærmere de fullstendig autentiske lissene enn med disse - og til en langt lavere prislapp. Skulle du ikke være fornøyd med disse fantastiske skolissene, da må du bare kontakte oss - så fikser vi deg en refusjon. Du trenger ikke å sende noe tilbake til oss engang. En slik avtale kan man ikke slå! Bestill uten risiko i dag!

Skriv omtale
Varenummer: off-white-neonorange
Kan strekkes 16 %
Bredde: 8 mm
Laget av polyester av høy kvalitet
OEKO-TEX® sertifisert