• Purple OFF-WHITE Skolisser

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Lilla replika OFF-WHITE Skolisser tar ditt fottøy til helt nye høyder

  Alt handler om å sette rampelyset på dine sneakers. Disse lilla lissene passer glimrende til alle slags sneakers der ute, spesielt sammen med Vapormax, Air Max eller ekte OFF-White Nike's. Få den perfekte "The Ten" -godfølelsen i dag!


  Skap din egen Nike OFF-WHITE stil

  Man kan som nevnt kombinere disse lissene kjempelett med alle slags sneakers der ute - men for den fulle OFF-WHITE "The Ten" -godfølelsen, anbefaler vi sko som Vapormax og Air Jordan. Disse er nemlig en del av den originale kolleksjonen. Og her snakker vi skolisser som faktisk er de beste replikaene tilgjengelige der ute!


  Hvorfor velge lilla "SHOELACES" fra FeetUnique?

  Å finne OFF-WHITE Skolisser identiske til de originale kan være ganske så vanskelig, og dette har inspirert oss til skape disse enestående replikaene. Matcher de autentiske til punkt og prikke. Men skulle du ikke være fornøyd, da må du bare kontakte oss, så fikser vi en refusjon til deg. Du trenger ikke engang å sende lissene tilbake til oss eller svare på masse spørsmål og sånt. Vi er lidenskapelig opptatt av kundeservice og at du skal være fornøyd. Så bestill uten risiko i dag!

  Skriv omtale
  Varenummer: off-white-purple
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert