• Volt Yellow OFF-WHITE Skolisser

  74,95 kr
  Lengde (cm)
  Hjelp meg å velge lengde
  par par par
  • Skolisser passer perfekt i postkassen din
  • Holder seg knyttet hele dagen
  • Blir ikke ødelagt og flises ikke opp
  • Få en unik stil

  Neongule OFF-WHITE inspirerte skolisser

  Ta ditt fottøy til nye høyder! Skaff deg råkule OFF-WHITE Skolisser fra FeetUnique. De både ser og føles godt ut på bena - og kvaliteten er fra øverste hylle. Disse replikaene er så og si umulig å skille fra de autentiske. Du kan også være bombesikker på at den gule volt-aktig fargen (som du ser på bildet) er fullstendig identisk med de lissene du vil motta i posten. De er også i tillegg laget ved bruk av silikonprinting istedenfor varmebehandling, noe som gjør at disse OFF-WHITE Skolissene får en førsteklasses holdbarhet sammenlignet med annet på markedet.


  OFF-WHITE gjør dine Nike's komplette

  Hvis du ikke fikk deg OFF-WHITE Nike "The Ten" Sneakers, så ta det helt med ro - vi har har hva du trenger. Disse gule volt-aktige skolissene er inspirert av OFF-WHITE og er fullstendig identiske med de samme lissene man finner på autentiske Nike Air Force One Volt Low Pack, som OFF-WHITE og Nike slapp løs på markedet.


  100% Garanti for våre skolisser til deg

  For å motta refusjon, trenger du ikke engang å sende oss tilbake skolissene. Skulle du ikke være fornøyd med disse fantastiske skolissene, får du pengene tilbake. Såpass sikre er vi på at du vil elske disse inspirerte OFF-WHITE Skolissene! Vi er også sikre på at du kommer tilbake for å handle mer her hos FeetUnique neste gang du søker skolisser av høyeste kvalitet. 

  Skriv omtale
  Varenummer: off-white-neonyellow
  Kan strekkes 16 %
  Bredde: 8 mm
  Laget av polyester av høy kvalitet
  OEKO-TEX® sertifisert